17. mai 2016

Hvordan flørte på 17. mai

Har du tenkt på at 17. mai skaper gode muligheter for flørting? Det å flørte på 17. mai trenger ikke være så annerledes fra andre dager, men dagen byr på aktivitet som er egnet for flørting. Bruk dagen til å utfordre komfortsonen din og innlede samtaler med fremmede.

Frokosten

Bli med på en 17. mai frokost i år! En 17. mai frokost kan du invitere til, eller delta på selv. Begynn å lufte ideen litt tidlig, så slipper du å tenke på det i siste liten. Her kan du invitere både kjente og ukjente slik at det skapes rom for flørting. Når du arrangerer en frokost kan du også få bedre kontakt med en du har et godt øye til. Be gjerne dine venner ta med seg en venn, slik at det blir en miks av kjente og ukjente. Frokosten gir mulighet til å skape sosial verdi rund deg selv, som du kan dra nytte av i løpet av dagen. Hvis du treffer en du liker, kan du invitere denne personen med videre til andre aktiviteter gjennom dagen.

17. mai toget

Få med deg 17. mai toget og ikke la frokosten bli til en lunsj. Enten du får med deg hele eller deler av det, vil du langs med toget ha mulighet til å komme i kontakt med andre. Hvis du er medlem i et lag eller en forening, kan du delta selve delta i toget og på den måten få positiv oppmerksomhet. I etterkant kan denne oppmerksomheten brukes som samtaleemne. Hvis du ikke går i toget kan du bruke anledningen til å få kontakt. Det å si «gratulerer med dagen» gir muligheter til å snakke med fremmede og starte en flørt. Fordi det er 17. mai har vi noe til felles som vi kan bygge en flørtende samtalte rundt. Bruk denne entusiasmen til å gi verdi og knyte nye kontakter.

Aktiviteter

Det finnes mange aktiviteter du kan gjøre på 17. mai, som du kan få dine nye bekjentskaper med på. Du kan for eksempel arrangere grilling på kvelden, invitere til en fest eller dra på fest. Mange steder har også tivoli som dere kan dra på samme. En spontan tur i en karusell som både er morsom og samtidig litt skummel, kan skape tilknytning til deg som initiativtaker. Mye av tiden tilbringes utendørs på 17. mai, noe som gjøre det lettere å delta på flere aktiviteter i løpet av dagen. Om motparten deler ditt selskap på flere aktiviteter gjennom dagen, vil motparten oppleve å ha kjent deg lenger. Dette skaper trygghet og gjør det letter å eskalere situasjonen.

Byturen

Om du har krefter igjen etter en lang dag, kan du dra ut på byen. Her har du også en veldig god unnskyldning til å starte samtaler, ved å gratulere andre med dagen. Om det er fint vær kan det også være lurt å reservere et bord utendørs. Dette bør gjøres tidlig slik at du får en god taktisk posisjon. Hvis du er så heldig å får reservert et bord, kan du bli kjent med andre og invitere dem tilbake til ditt bord. Vanligvis vil det ikke være nødvendig å reservere et bord, men på 17. mai gjør reservasjonen det litt letter for deg. Prøv også å komme deg på gjestelisten til et utested, slik at du slipper å stå i en kjempelang kø på nasjonaldagen.

Ha en strålende 17. mai feiring!

Share Button

Kommentarer