Forstå hvordan tiltrekning egentlig fungerer og få draget på hvem du vil!

Få hele 2 timer coaching til spesialpris:
    • Styrk din selvtillit: Bli kvitt negative tanker og hindringer som holder deg tilbake på sjekkemarkedet, slik at du får den suksessen du ønsker.
    • Lær teknikkene: Få kunnskapen som virkelig fungerer når du flørter. Lær den beste metoden og de mest avanserte teknikkene for flørting.
    • Få resultater: Med coaching vil du kunne måle din utvikling og få konkrete og målbare resultater med sjekking og flørting.
    • Nå din mål: Gjennom grundig analyse av dine utfordringer, får du hjelp til å sette gode mål og delmål tilpasset din utvikling.

Før 1500 – Nå kun 950,- (Spesialtilbud):

Få dette unike tilbudet nå!

Asbjørn ga meg presis coaching som virkelig fungerte! Jeg ønsket meg en date med en pen svensk jente, noe jeg fikk etter gode råd fra Asbjørn.Nima Darabi Dataprogrammerer

Dette får du i pakken:

PSYKOLOGIEN BAK TILTREKNING

Psykologien bak tiltrekning er en godt bevart hemmelighet for de fleste. Med coaching vil du få kunnskap om hvordan du kan bruke teknikker og metoder for å skape interesse og kjemi. Med denne kunnskapen vil du få et svært stort fortrinn når du flørter.

MÅL OG MÅLSETNING

Vi setter klare mål og jobber med dine målsetninger i hele perioden. Med en dating coach blir det letter å oppnå sine mål raskere og mer effektivt, gjennom veiledning og rettledning. Vi jobber også slik at målene din blir målbare og konkrete.

2 TIMER COACHING

Tilbudet du får gir deg hele 2 x 45 minutter telefoncoaching. Ta opp akkurat det du måtte ønske og få coaching som hjelper deg mot dine mål. Velg dobbelttimer eller enkelttimer i hele perioden du mottar coaching og undervisning fra oss.

VALGFRI DATO OG TIDSPUNKT

Når du mottar spesialtilbudet bestemmer du hvilke datoer som passer for deg og hvilke tidspunkter om egner seg best i forhold til din timeplan. Vi gir deg de tidspunktene og dagene du ønsker, så samt vi har ledig kapasitet på de valgte datoene og tidspunktene.

Datingcoach Asbjørn Kjellsby

Asbjørn Kjellsby er dating coach, mentor og eier av Flørteskolen.no. Med utdanning fra blant annet Coaching, mentoring og positiv psykologi, har han de siste årene hjulpet over 1000 klienter med å få draget. Teknikkene hans er blant annet vist på TV2, NRK3 «Fylla» i VG og Dagbladet. 

For 10 år siden slet hans selv med dårlig selvtillit og liten tro på at man kunne lære seg å flørte. Utfordringer som depresjon og sjenanse overfor det motsatte kjønn, førte til at han ofte isolerte seg selv og havnet i vennesonen med de han var interessert i.  

Heldigvis oppdaget han at sjekking faktisk kan læres og gjennom kursing, coaching og trening fikk Asbjørn virkelig draget. De siste årene har han brukt på å perfeksjonere en metode, slik at andre skal slippe å gå gjennom de samme utfordringene. Nå kan du lære den letteste og mest effektive måten å tiltrekke deg det motsatte kjønn, med Asbjørns metode og avanserte teknikker for flørting.

Tilbakemeldinger

«Asbjørn har gjennom personlig, teoretisk og praktisk coaching utfordret meg til å overkomme egne begrensninger og nå mine mål. På grunn av Asbjørns kunnskap, erfaring, fleksibilitet og evne til å sette seg inn i andres situasjon, vil jeg anbefale han som coach for både personlig og profesjonell utvikling.»
Stefan Maassen

«Asbjørn har kurset og coachet meg i praktisk nettverksbygging. Han har gitt meg praktiske teknikker, en god struktur og har utfordret meg til å gjøre ting som jeg før syntes var ubehagelig og unaturlig. Jeg er nå en tryggere og mer utadvendt versjon av meg selv. Asbjørn anbefales på det varmeste!»
Lars Terje Pedersen

 

Få 2 timer coaching til spesialpris
  • Betal med Kort eller PayPal
  • Få kvittering direkte på e-post 

Tilbudet går ut om…

Før 1500 – Nå kun 950,- (Spesialtilbud):

Få dette unike tilbudet nå!


Vanlige spørsmål

Få svar på din spørsmål

Hvordan betaler jeg?

Du betaler trygt med din Paypalkonto eller ditt kreditt/mastercard i kassen.

Får jeg kvittering for kjøpet?

Du får både en ordrebekreftelse og en kvittering for kjøpet.

Er betalingsløsningen trygg? 

Betalingen på vår side er trygg gjennom bypass.no sin SSL beskyttelse og vår sikre lagring av personopplysninger.

Er betalingen bindene? 

All bestilling og betaling av coaching er bindene. Avbestillinger av coaching, må skje inntil 24 timer før første påløpte time (frisørregelen). Ved unnlatt oppmøte vil du faktureres for hele beløpet, dvs alle timene du skulle hatt.

Er coachingen både for damer og menn?

Coachingen er beregnet både for damer og menn. Vi har flest menn som tar timer hos oss, men coachingen er beregnet på begge kjønn.

Trenger jeg noen forkunnskaper?

Du trenger ingen forkunskaper for å bli coachet. Har du et ønske om å utvikle deg raskere og få draget, så er det nok til å få coaching.

Er jeg anonym som deltager?

Du kan forvente deg 100% diskresjon med alle coaching en-til-en. Vi verken deler eller selger dine opplysninger.

Har coachingen noe aldersgrense? 

Coaching fra oss har 16 års aldersgrense 

Tilbudet går ut om…

Få tilbudet nå!

Flørteskolen.no © {tcb_current_year} – All rights Reserved – Betingelser

Kontakt: post@florteskolen.no / +47 916 28 667