Bli student

Bli student pÄ FlÞrteskolen og fÄ en unik innsikt i flÞrtingens verden. Ved Ä bli student hos oss fÄr du kunnskap som ingen annet studie kan tilby deg.

NÄr du blir student fÄr du tilgang til alle kursene du mÄtte Þnske deg. Delta pÄ de kursene som passer deg og din utvikling. Vi er her for Ä gjÞre deg flinkere uansett nivÄ og bakgrunn.

Kunnskapen du fÄr som student, kan du bruke i alle sosiale sammenhenger, fra Ä knytte nye kontakter til Ä invitere pÄ date og flÞrte med hvem du vil. FlÞrteskolen gir deg en stÞrre trygghet nÄr du flÞrter, flere verktÞy og kommunikasjonsteknikker som vil hjelpe deg til Ä finne din drÞmmepartner.

jaddakldafsdfsklj

Lag en profil

NÄr du lager deg en profil pÄ FlÞrteskolen fÄr du mulighet til Ä delta pÄ vÄre flÞrtekurs. Med profilen din har du oversikt over alle dine kurs.

Skrive noen ord om deg selv, hvorfor du Þnsker Ä bli bedre pÄ flÞrting og hvor fokuset ditt ligger. Legg ut et Profilbilde av deg selv eller dine superhelt og forklar oss hvordan vi kan hjelpe deg.

Ønsker du vÊre anonym er dette selvfÞlgelig ogsÄ helt greit! PÄ profilen din vil du se en oversikt over alle dine kurs og din progresjon. Du vil ogsÄ se en oversikt over dine ordre og personlige opplysninger.

lag profil

Ta kurs og coaching

Delta pÄ vÄre kurs og lÊr deg flÞrtekunsten! Vi tilbyr ogsÄ en-til-en coaching med vÄre dating coacher gjennom mÞte, telefon og skype.

NÄr du har laget en profil velger du de kursene som passer best for deg. Det kan vÊre greit Ä starte med noe enkelt, slik at du forstÄr det grunnleggende. Deretter kan du bygge videre pÄ mer avanserte kurs som vil gi den en dypere forstÄelse av bestemte emner.

NÄr du har kommet deg igjennom de grunnleggende og viderekommende kursene, anbefaler vi Ä ta coaching, slik at vÄre coacher kan hjelpe deg videre med din utvikling. Coachingen hjelper deg til Ä holde fokus og fÄ raskere resultater.

Nettkurs

Om FlĂžrteskolen

FlÞrteskolen.no er et firma som tilbyr flÞrte- og sjekkekurs for damer og menn.

Vi har undervist hundrevis av kursdeltagere i hvordan de kan tiltrekke seg det motsatte kjÞnn. Med til sammen 10 Ärs erfaring som instruktÞrer, har FlÞrteskolen etablert seg som en seriÞs aktÞr pÄ det norske markedet.

Hvorfor bli student?

• FĂ„ bedre selvtillit og selvfĂžlelse
  • Sosial frihet i alle sammenhenger
  • Bli flinkere til Ă„ kommunisere