Bli student

Bli student på Flørteskolen og få en unik innsikt i flørtingens verden. Ved å bli student hos oss får du kunnskap som ingen annet studie kan tilby deg.

Når du blir student får du tilgang til alle kursene du måtte ønske deg. Delta på de kursene som passer deg og din utvikling. Vi er her for å gjøre deg flinkere uansett nivå og bakgrunn.

Kunnskapen du får som student, kan du bruke i alle sosiale sammenhenger, fra å knytte nye kontakter til å invitere på date og flørte med hvem du vil. Flørteskolen gir deg en større trygghet når du flørter, flere verktøy og kommunikasjonsteknikker som vil hjelpe deg til å finne din drømmepartner.

jaddakldafsdfsklj

Lag en profil

Når du lager deg en profil på Flørteskolen får du mulighet til å delta på våre flørtekurs. Med profilen din har du oversikt over alle dine kurs.

Skrive noen ord om deg selv, hvorfor du ønsker å bli bedre på flørting og hvor fokuset ditt ligger. Legg ut et Profilbilde av deg selv eller dine superhelt og forklar oss hvordan vi kan hjelpe deg.

Ønsker du være anonym er dette selvfølgelig også helt greit! På profilen din vil du se en oversikt over alle dine kurs og din progresjon. Du vil også se en oversikt over dine ordre og personlige opplysninger.

lag profil

Ta kurs og coaching

Delta på våre kurs og lær deg flørtekunsten! Vi tilbyr også en-til-en coaching med våre dating coacher gjennom møte, telefon og skype.

Når du har laget en profil velger du de kursene som passer best for deg. Det kan være greit å starte med noe enkelt, slik at du forstår det grunnleggende. Deretter kan du bygge videre på mer avanserte kurs som vil gi den en dypere forståelse av bestemte emner.

Når du har kommet deg igjennom de grunnleggende og viderekommende kursene, anbefaler vi å ta coaching, slik at våre coacher kan hjelpe deg videre med din utvikling. Coachingen hjelper deg til å holde fokus og få raskere resultater.

Nettkurs

Om Flørteskolen

Flørteskolen.no er et firma som tilbyr flørte- og sjekkekurs for damer og menn.

Vi har undervist hundrevis av kursdeltagere i hvordan de kan tiltrekke seg det motsatte kjønn. Med til sammen 10 års erfaring som instruktører, har Flørteskolen etablert seg som en seriøs aktør på det norske markedet.

Hvorfor bli student?

• Få bedre selvtillit og selvfølelse
  • Sosial frihet i alle sammenhenger
  • Bli flinkere til å kommunisere