Vanlige spørsmål 

På denne siden kan du finne svar på vanlige spørsmål. Trykk på ditt spørsmål og svaret vil dukke opp under. Se gjennom listen før du sender en mail. Finner du ikke svar på ditt spørsmål, send oss en mail i kontaktskjemaet på denne siden.

Andre spørsmål og presse:
Ring: +47 916 28 667
Mail: post@florteskolen.no
Bedrifter: Vi gjør også foredrag for bedrifter

 

Generelt

Hvem er kursene for?

Kursene er for alle som ønsker å bli flinkere til å flørte. Kunnskapen kan du bruke når du vil ha en flørt, finne deg en kjæreste eller få fart på forholdet ditt igjen.

Hva skjer på kursene?

Vi har flere ulike kurs og innholdet vil variere ut ifra hvilke kurs du melder deg på. Noen av kursene er både for menn og kvinner, mens andre kun er for menn eller kvinner. Et kurs kan være «Sjekking på byen [Menn]» og vil være undervisning for menn basert på dette tema.

Hvordan melder jeg meg på et kurs?

Kjøpe en billett nederst i kursbeskrivelsen. Betal kurset ved checkout og du vil motta en ordrebekreftelse. Når betalingen er bekreftet av oss, vil du få en billett tilsendt på e-post. Husk å ta med deg billetten til kursstart. Har du spørsmål om betaling, se «betaling og betingelser» lenger ned på denne siden.

Kan jeg være anonym på kursene?

Du kan forvente deg 100% diskresjon på alle våre kurs og coaching en-til-en. Vi verken deler eller selger dine opplysninger.

Får jeg studiepoeng?

Vi skulle ønske vi kunne si ja, men du får ikke studiepoeng ved Flørteskolen. Du vil få økt din kunskap om flørting, noe som vil deg plusspoeng i livets skole.

Har kursene en aldersgrense?

Flørte- og sjekkekursene har 18 års aldersgrense. Nettkurs og coaching har 16 års aldersgrense 

 

Min profil

Er det gratis å bli student?

Det er gratis å bli student på flørteskolen og vi har ingen bindingstid. Når du blir student får du muligheten til å delta på kurs og få coaching.

Hvordan lage en profil?


1: Trykk på «Bli student»-knappen på forsiden
2: Skriv inn ditt «Brukernavn»(ikke kallenavn), «E-postadresse», «Passord», «Gjenta passord»
3: Trykk «Bli student».

Hvordan endre mitt passord?


1: Gå til «Min profil» og videre til «My settings»
2: Skriv inn ditt nye passord i «New password» og gjenta passordet i «Confirm password».
3: Tast inn ditt gamle passord i «Current password» og klikk «lagre endringer.

Jeg har glemt mitt passord

For å gjenopprette ditt passord klikker du på gjenopprett ikonet i innloggingsfeltet. Skriv inn din e-postadresse og få tilsendt et nytt passord.

Er min personopplysninger trygge?

Ja, dine opplysninger er trygge hos oss. Vi vil aldri selge eller dele dine personopplysninger med andre. Vi tar oss forbeholdet om å sende deg informasjon om våre beste tilbud, rabatter og kuponger. Med e-postadressen din vil du også motta beskjed når nye leksjoner legges ut.

 

Nettkurs

Hva er et nettkurs?

Nettkurs er flørte- og sjekkekurs der du blir undervist på nett. Hvert kurs har kapitler som igjen består av ulike leksjoner. Leksjonene består av en video du kan se på for så trykke deg videre til neste leksjon.

Hvor lenge beholder jeg kurset?

Når du bestiller et kurs beholder du det så lenge du måtte ønske. Vi oppdaterer til stadig kursene og lager nye leksjoner etter ønske fra elevene. Send oss gjerne forslag om forbedringer og nye leksjoner.

Hvordan bestiller jeg nettkurs?

1: Gå til fanen «Nettkurs»
2: Velg ditt nettkurs
3: Trykk «Ta dette kurset»

 

Betaling og betingelser

Hva koster kursene?

Prisene for våre flørtekurs finner du nederst i kursbeskrivelsen under «billetter».

Hva koster coaching

Prisene for coaching variere fra 550kr – 750kr per time, avhengig av hvilke type coaching du ønsker.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler trygt med din Paypalkonto eller ditt kreditt/mastercard i checkout.

Er betaling bindene?

All bestilling og betaling av kurs og coaching er bindene. Avbestillinger av coaching, må skje inntil 24 timer før første påløpte time (frisørregelen). Ved unnlatt oppmøte vil du faktureres for hele beløpet, dvs alle timene du skulle hatt. Ved utstedelse av faktura kommer Inkassoloven til anvendelse så langt den passer.

Er betalingsløsningen trygg?

Betalingen på vår side er trygg gjennom bypass.no sin SSL beskyttelse og vår sikre lagring av personopplysninger.

Får jeg en kvittering for betalinger?

Du får både en ordrebekreftelse og en kvittering for kjøpet ditt. Dette gjelder alle produkter og tjenester på siden. For bestilling av kurs, vil du først motta en billett når betalingen er bekreftet.