Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bedre selvtillit og selvfølelse

29. oktober 2016 @ 18:00 - 30. oktober 2016 @ 21:00 CEST

Kr3900
selvtillit og selvfølelse

Kursinfo

For å lykkes med sjekking og flørting er selvtillit avgjørende. Du ønsker selvfølgelig å være teknisk og taktisk god, men mange glemmer å jobbe med sitt tankesett. Selvtillit og selvfølelse hander om hvordan vi har det inne i oss, vår kunnskap, erfaringer og kompetanse. Selvtillit og selvfølelse er ikke det samme og et bevisst forhold til dette er viktig for å fremstå autentisk og attraktiv. På dette kurset jobber vi strukturert for å kartlegge tankesett og hvordan vi kan gå fra blokkerende adferd til proaktiv og løsningsorientert.

Selvtillit og selvfølelse

Teorikveld: 18.00 – 21.00
Dette kurset er lett å forstå og gir deg en steg-for-steg guide til hvordan du skal få bedre selvtillit og selvfølelse. Vi ønsker å gjøre alle flinkere til å kommunisere og vise sin intensjon uten å virke desperat. Dette krever både en god selvtillit og selvfølelse. Målet med kurset er at du skal få kunnskap om nettopp dette og forstå ditt tankemønster. Vi lærere deg hvordan du skal bruke kunnskapen i alle sosiale sammenhenger for å fremst mer selvsikker og trygg på deg selv. Teorien er enkel å forstå og krever ingen forkunnskaper om flørting.

Praksis

Praksiskveld: 18.00 – 21.00
Kurset har også en praktisk del med konkrete øvelser. Øvelsene gjør du sammen med din coach og får veiledning til hvordan det kan styrke din selvtillit og selvfølelse. Vi jobber også med å endre dine rutiner, øke din produktivitet og skape et positivt tankemønster. Fokuset på dette kurset er at du skal endre ditt tankesett både kunnskapsmessig, men også gjennom disse konkrete øvelsene. Etter kurset vil du har solide verktøy og rutiner du kan benytte deg av hver dag, for å utvikle mental styrke. Over tid vil denne mentale styrken gi deg et solid grunnlag for å flørte både på byen, på dagtid og i sosiale sirkler.

Detaljer

Start:
29. oktober 2016 @ 18:00
Slutt:
30. oktober 2016 @ 21:00
Kostnad:
Kr3900
Hendelse Kategorier:
,

Sted

Flørteskolen [Oslo]
Dronningens gate 30
Oslo, 0154 Norge
+ Google Map
Telefon:
+ 47 916 28 667