Bli den mest attraktive og beste utgaven av deg selv
med våre fleksible coachingpakker for damer om menn!

Flørting på dagtid

Noen av fordelen med coaching:

Styrk din selvtillit: Bli kvitt negative tanker og hindringer som holder deg tilbake på sjekkemarkedet, slik du får den suksessen du ønsker.

Lær teknikkene: Få kunnskapen som virkelig fungere når du flørter. Lær den beste metoden og de mest avanserte teknikkene for flørting. 

Få resultater: Med coaching vil du kunne måle din utvikling og få konkrete resultater med sjekking og flørting. 

Nå dine mål: Gjennom grundig analyse av dine utfordringer, får du hjelp til å sette gode mål og delmål tilpasset din utvikling. 

Gratis oppfølging: En måned etter din siste coachingtime vil du helt gratis bli fulgt opp for å evaluere din fremgang og videre utvikling. 

Dette får du i pakkene

Psykologien bak tiltrekning

Psykologien  bak tiltrekning er en godt bevart hemmelighet for de fleste. Med coaching vil du få kunnskapen om hvordan man bruker teknikker for å skape interesser og kjemi. Kunnskapen gir en svært stort fortrinn når du flørte.

Mål og målsetting

Sammen setter vi klare mål og jobber strukturert med din utvikling gjennom hele perioden. Med en dating coach vil du nå dine mål raskere gjennom god feedback, veiledning og rettleding. Vi gir deg så oppgaver som står i tråd med dine mål og ønsker. 

Dine coachingtimer

Ta opp akkurat det du måtte ønske og få coaching som hjelper deg mot dine mål. Velg mellom 8,16 eller 32 timers pakke. Velg dobbeltime eller enkelttime gjennom hele perioden.

Dato og tidspunkt

Når du bestiller en pakke hos oss, velger du hvilke datoer og klokkeslett som passer best for deg. Vi er fleksible med dager og tidspunkt, så samt vi har ledig kapasitet. Vi anbefaler å ha en time per uke, slik at du får god progresjon med din utvikling. 

Tilbakemeldinger

«Asbjørn har gjennom personlig, teoretisk og praktisk coaching utfordret meg til å overkomme egne begrensninger og nå mine mål. På grunn av Asbjørns kunnskap, erfaring, fleksibilitet og evne til å sette seg inn i andres situasjon, vil jeg anbefale han som coach for både personlig og profesjonell utvikling.» 

Stefan Maassen – Zenisk AS

«Asbjørn har kurset og coachet meg i praktisk nettverksbygging. Han har gitt meg praktiske teknikker, en god struktur og har utfordret meg til å gjøre ting som jeg før syntes var ubehagelig og unaturlig. Jeg er nå en tryggere og mer utadvendt versjon av meg selv. Asbjørn anbefales på det varmeste!»

Lars Terje Pedersen – Key Learning AS

God start
Liten
750 / time
  • 10 timer coaching
  • 1 til 1 coaching
  • Gratis oppfølging
Populær!
Medium
700 / time
  • 20 timer coaching
  • 1 til 1 coaching
  • Gratis oppfølging
Dedikert
Stor
650 / time
  • 50 timer coaching
  • 1 til 1 coaching
  • Gratis oppfølging


Coachingpakkene

Hvorfor coaching?

En coach hjelper deg med å forstå dine utfordringer, overkomme negative tanker og sette gode mål. I flørtingens verden snakker vi ofte om «blindspots» som hindrer oss fra å fremstå attraktive. Med en coach får du hjelp til å kartlegge disse, slik at du raskere får suksess med det motsatte kjønn. Coaching vil gi deg bedre selvtillit og styrke din selvfølelse gjennom bevisstgjøring og refleksjon.

Hva er coachingpakker?

En coachingpakke består av et bestemt antall timer med coaching, som kan fordeles utover en valgfri periode. Når du har valgt din pakke kan du bestemme når og hvor ofte du vil ha coaching. Våre pakker består av 10,20 og 50 timer. Når du velger en coachingpakke vil du spare penger og samtidig forplikte deg til å gjøre positiv forandring med livet ditt.  

Hva kan jeg forvente?

Du kan forvente deg en tett og personlig kommunikasjon med din coach. Vi er her 100% for deg som ønsker å ta dine mål og selvtillit til et høyere nivå. Gjennom jevnlige møter vil du få konkret oppgaver du skal uføre fra gang til gang og tilbakemelding på din innsats. Disse jevne møtene gjør deg forpliktet til å skape en forandring og ta handling. På veien vil du få den støtten du trenger, slik at du forstår og mester dine utfordringer.

Hvor foregår coachingen?

Du kan selv bestemme om du ønsker å møtes ansikt til ansikt, bli coachet over telefon eller skype. Hvis du er på reisefot eller er travel kan du velge den kontaktformen som passer deg best. Du kan også kombinere coachingmøter med Skype og telefoncoaching.

Når foregår coachingen?

Du får timer så ofte du ønsker, forutsett at vi har ledig kapasitet. Vi anbefaler å ha 1-2 timer per uke slik at det ikke går for lang tid mellom hvert møte. Hver time er 45 minutter lang, inkludert 5 minutter oppsummering.

Hva er gratis oppfølging?

Vi følger deg opp med en gratistime 1 måned etter din siste time med oss. Dette gjør at våre studenter virkelig setter kunnskapen ut i praksis, noe som over tid har gitt veldig gode resultater. 

Betaling og betingelser

Hva koster pakkene?

Liten pakke: 750 kr per time 
Medium pakke: 700 kr per time 
Stor pakke: 650 kr per time
Alle pakkene er inklusive 25% MVA.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler trygt med din Paypalkonto eller ditt kreditt/mastercard.

Er betalingen bindene?

All bestilling av coachingpakker er bindene. Avbestillinger av en enkelt coachingtime, må skje inntil 24 timer før første påløpte time (frisørregelen). Ved unnlatt oppmøte vil du faktureres for hele beløpet, dvs alle timene du skulle hatt. Ved utstedelse av faktura kommer Inkassoloven til anvendelse så langt den passer.

Kan jeg betale kontant?

Vår betalingsløsning er gjennom Paypal eller fakturering. Vi ønsker ikke kontant betaling for våre coachingpakker, med mindre annet er avtalt. 

Er betalingsløsningen trygg?

Betalingen på vår side er trygg gjennom bypass.no sin SSL beskyttelse og vår sikre lagring av personopplysninger.

Får jeg en kvittering for betalinger?

Du får en kvittering for kjøpet ditt fra Paypal til sendt til din e-postadresse. Vi kontakter de så snart vi har mottatt din bestilling.

 

Kjent fra