Bli den mest attraktive og beste utgaven av deg selv med våre fleksible coachingpakker for damer og menn

Noen av fordelene med coaching:
  • Styrk din selvtillit: Bli kvitt negative tanker og hindringer som holder deg tilbake på sjekkemarkedet, slik at du får den suksessen du ønsker.
  • Lær teknikkene: Få kunnskapen som virkelig fungerer når du flørter. Lær den beste metoden og de mest avanserte teknikkene for flørting.
  • Få resultater: Med coaching vil du kunne måle din utvikling og få konkrete og målbare resultater med sjekking og flørting.
  • Nå din mål: Gjennom grundig analyse av dine utfordringer, får du hjelp til å sette gode mål og delmål tilpasset din utvikling.
  • Gratis oppfølging: En måned etter din siste coachingtime vil du bli fulgt opp  helt gratis for å evaluere din fremgang og videre utvikling.

Dette får du i pakkene:

PSYKOLOGIEN BAK TILTREKNING

Psykologien bak tiltrekning er en godt bevart hemmelighet for de fleste. Med coaching vil du få kunnskap om hvordan du kan bruke teknikker og metoder for å skape interesse og kjemi. Med denne kunnskapen vil du få et svært stort fortrinn når du flørter.

MÅL OG MÅLSETNING

Vi setter klare mål og jobber med dine målsetninger i hele perioden. Med en dating coach blir det letter å oppnå sine mål raskere og mer effektivt, gjennom veiledning og rettledning. Vi jobber også slik at målene din blir målbare og konkrete.

COACHING

Velg mellom 8, 16, eller 32 timer coaching fra oss. Ta opp akkurat det du måtte ønske og få coaching som hjelper deg mot dine mål. Velg dobbelttimer eller enkelttimer i hele perioden du mottar coaching og undervisning fra oss.

VALGFRI DATO OG TIDSPUNKT

Når du bestiller en av pakkene bestemmer du hvilke datoer som passer for deg og hvilke tidspunkter om egner seg best i forhold til din timeplan. Vi gir deg de tidspunktene og dagene du ønsker, så samt vi har ledig kapasitet på de valgte datoene og tidspunktene.

Tilbakemeldinger

«Asbjørn har gjennom personlig, teoretisk og praktisk coaching utfordret meg til å overkomme egne begrensninger og nå mine mål. På grunn av Asbjørns kunnskap, erfaring, fleksibilitet og evne til å sette seg inn i andres situasjon, vil jeg anbefale han som coach for både personlig og profesjonell utvikling.»
Stefan Maassen

«Asbjørn har kurset og coachet meg i praktisk nettverksbygging. Han har gitt meg praktiske teknikker, en god struktur og har utfordret meg til å gjøre ting som jeg før syntes var ubehagelig og unaturlig. Jeg er nå en tryggere og mer utadvendt versjon av meg selv. Asbjørn anbefales på det varmeste!»
Lars Terje Pedersen

 

God start
Liten
Liten
Liten
600 / time2700 / måned600 / time
 • 8 timer coaching
  8 timer coaching
  8 timer coaching
 • 1 til 1 coaching
  1 til 1 coaching
  1 til 1 coaching
 • 5% rabatt
  Fakturering
  2 Domains
 • Gratis oppfølging
  Gratis oppfølging
  Ukentlig rapportplan
 • Betal for hele pakken
  Delbetal over 2 måneder
  Betal for hele pakken
Populær
Medium
Medium
Medium
500 / time3900 / måned525 / time
 • 16 timer coaching
  16 timer coaching
  16 timer coaching
 • 1 til 1 coaching
  1 til 1 coaching
  1 til 1 coaching
 • 16% rabatt
  Fakturering
  5 Domains
 • Gratis oppfølging
  Gratis oppfølging
  Ukentlig rapportplan
 • Betal for hele pakken
  Delbetal over 2 måneder
  Betal for hele pakken
Dedikert
Stor
Stor
Stor
425 / time6900 / måned425 / time
 • 32 timer coaching
  32 timer coaching
  32 timer coaching
 • 1 til 1 coaching
  1 til 1 coaching
  1 til 1 coaching
 • 32% rabatt
  Fakturering
  10 Domains
 • Gratis oppfølging
  Gratis oppfølging
  Ukentlig rapportplan
 • Betal for hele pakken
  Delbetal over 2 måneder
  Betal for hele pakken


Coachingpakkene

Hvorfor coaching?

En coach hjelper deg med å forså dine utfordringer, overkomme negative tanker og sette gode mål. I flørtingens verden snakker vi ofte om «blindspots» som hindrer oss fra å fremstå attraktive. Med en coach får du hjelp til å kartlegge disse, slik at du raskere får suksess med det motsatte kjønn. Coaching vil gi deg bedre selvtillit og styrke din selvfølelse gjennom bevisstgjøring og refleksjon.

Hva er coachingpakker?

En coachingpakke består av et bestemt antall timer med coaching, som kan fordeles utover en valgfri periode. Når du har valgt din pakke kan du bestemme når og hvor ofte du vil ha coaching. Våre pakker består av 8,16 og 32 timer. Når du velger en coachingpakke vil du spare penger og samtidig forplikte deg til å gjøre positiv forandring med livet ditt.  

Hva kan jeg forvente?

Du kan forvente deg en tett og personlig kommunikasjon med din coach. Vi er her 100% for deg som ønsker å ta dine mål og selvtillit til et høyere nivå. Gjennom jevnlige møter vil du få konkret oppgaver du skal uføre fra gang til gang og tilbakemelding på din innsats. Disse jevne møtene gjør deg forpliktet til å skape en forandring og ta handling. På veien vil du få den støtten du trenger, slik at du forstår og mester dine utfordringer.

Hvor foregår coachingen?

Du kan selv bestemme om du ønsker å møtes ansikt til ansikt, bli coachet over telefon eller skype. Hvis du er på reisefot eller er travel kan du velge den kontaktformen som passer deg best. Du kan også kombinere coachingmøter med Skype og telefoncoaching.

Når foregår coachingen?

Du får timer så ofte du ønsker, forutsett at vi har ledig kapasitet. Vi anbefaler å ha 1-2 timer per uke slik at det ikke går for lang tid mellom hvert møte. Hver time er 60 minutter lang, inkludert 10 minutter oppsummering.

Hva er gratis oppfølging?

Vi følger deg opp med en gratistime 1 måned etter din siste time med oss. Dette gjør at våre studenter virkelig setter kunnskapen ut i praksis, noe som over tid har gitt veldig gode resultater. 

Betaling og betingelser

Hva koster pakkene?

Betal hele pakken:
Liten: 600,- per time
Medium: 500,- per time
Stor: 425,- per timen
Delbetaling:
Liten: 2700,- per måned
Medium: 2400,- per måned
Stor: 3900,- per måned

Alle pakkene er eks. mva. PayPal vil automatisk regne ut totalprisen inklusive 25% MVA.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler trygt med din Paypalkonto eller ditt kreditt/mastercard. Velger du delbetaling betaler du første del i Paypal og resterende med faktura månedlig fordelt over 2 eller 4 måneder. 

Er betalingen bindene?

All bestilling av coachingpakker er bindene. Avbestillinger av en enkelt coachingtime, må skje inntil 24 timer før første påløpte time (frisørregelen). Ved unnlatt oppmøte vil du faktureres for hele beløpet, dvs alle timene du skulle hatt. Ved utstedelse av faktura kommer Inkassoloven til anvendelse så langt den passer.

Kan jeg betale kontant?

Vår betalingsløsning er gjennom Paypal og fakturering ved delbetaling. Vi ønsker ikke kontant betaling for våre coachingpakker, med mindre annet er avtalt. 

Er betalingsløsningen trygg?

Betalingen på vår side er trygg gjennom bypass.no sin SSL beskyttelse og vår sikre lagring av personopplysninger.

Får jeg en kvittering for betalinger?

Du får en kvittering for kjøpet ditt fra Paypal til sendt til din e-postadresse. Vi kontakter de så snart vi har mottatt din bestilling.

 

Kjent fra