valentinsdagen

Hvordan få en date på valentinsdagen

Om det ennå ikke har gått opp for deg, så står Valentinsdagen nå for dør. Snart vil ingen lenger klare å unngå gjentatte påminnelser om Valentinsdagen, om det er på sosiale medier eller der hvor teddybjørner, hjerterdekorasjoner og blomstrer pryder butikkvinduene. Tiden er inne for menn å vise sin romantiske side og gjerne legge ekstra tykt på kjærlighetserklæringene. For alle stakkars sjeler som ikke er i et forhold, så blir det en påminnelse på at det kanskje er på tide å få fingeren ut. Hvilke dag er bedre enn på selveste Valentinsdagen?

Valentinsdagen – kjærlighetsdagen

Selv om du kanskje ikke er interessert i et forhold akkurat nå, er Valentinsdagen uansett en ypperlig anledning til å komme i samtale med ukjente jenter. Kjærlighetsdagen ligger i alles bakhode, noe som gir deg en gyllen mulighet til å skru på sjarmen og være ekstra flørtete uten at det virker upassende eller rart for vedkommende.

Tinder er selvsagt en enkel og trygg måte å oppnå kontakt på, selv om det ikke er like effektiv som å oppsøke noen fysisk. Single kvinner er nok ekstra bevisste rundt valentinsdagen at sin forholdsstatus er ‘singel’, spesielt når de får høre alle de romantiske overraskelsene venninnene har fått fra typene sine. Det viser seg også at flere jenter er aktive på Tinder nettopp rundt denne dagen, for å sjekke eller bli sjekket opp. Nedsiget er at gutter er også mer aktive og konkurransen er derfor større (ref). Få en ekstra fordel ovenfor konkurrentene og les denne nyttige artikkelen for tips til sjekking på Tinder.
Hvis du skulle ønske resultater på en mer effektiv måte, gå heller ut og oppsøk folk ansikt til ansikt. Det kan kanskje virke skremmende men som sagt er dette dagen som gir deg sosial aksept til å være mer frampå. Dersom hun gir et skeptisk blikk og spør hvorfor du gir henne kompliment, eller lurer på om dette er noe du gjør med alle jenter på gata, smil pent og skyld på selveste St. Valentino. Om ikke for hennes del, la det i det minste være din unnskyldning for å være flørtete denne dagen! Bare ved at du våger å hilse og gi et kompliment til henne midt på lyse dagen har du økt muligheten for suksess betraktelig. Sannsynligheten for at hun gir deg mobilnummeret eller sier ja til å treffes på en date er enda høyere på selve Valentinsdagen. Husk for øvrig at 14. februar lander i år på en søndag, så vær allerede i flørtemodus dagene før. Hvis du for eksempel er ute på byen lørdagskveld er en rolig Valentinsdag på søndag et fristende forslag mange jenter vil takke ja til.

Gjør det enkelt på valentinsdagen

Er det kanskje en ‘special someone’ du har hatt i siktet på en stund, men aldri turt å legge an på. Kanskje en bekjent fra skolen, jobben eller kassa-dama i butikken? Nå er den beste tiden på året å ta affære. Glem det tradisjonelle synet på romantikk. Unngå klisjé-gaver som en bukett med roser og hjerteformet sjokoladekonfekt. Du vil oftest bli oppfattet som uoriginal. Mange kvinner ønsker ikke en mann som prøver sitt ytterste på å fremstå som overdådig generøs, fløtemyk og lidenskapelig romantisk, fordi det kan fremstå som en try-hard som overselger seg. Det er kanskje det dine foreldre har fortalt deg at alle kvinner ønsker, men det stemmer ikke. Det betyr ikke at du skal virke likegyldig eller respektløs, men heller ikke hengi deg totalt til hvem som helst og slenger rundt overdrevne komplimenter i håp om å få oppmerksomhet og overtale henne.

Vær normal men direkte, og spør om hun har noen planer på Valentinsdagen og deretter les reaksjonen. Er hun for eksempel avfeiende, unngår øyekontakt og snakker om noe annet, eller smiler hun bredt, leker med håret, sier “nei” og ser avventende på deg? I siste tilfelle er det ingen grunn til å nøle. Hvis hun uttrykker grundig at hun er veldig tilgjengelig og gir deg samme spørsmålet kjapt i retur trenger du i hvert fall ikke lete etter flere signaler. Dra et godt innpust og spør med overtalende stemme om hun for eksempel vil dele en kaffe, siden dere begge “-ser ut til å være uten en valentinsdate».

For videre tips og teknikker i kunsten å flørte, grip anledningen til å melde deg på dette gratis nettkurset om flørting.

Share Button

Kommentarer