Tinder

Sjekking på Tinder

Tinder er en av de mest populære appene fortiden, mange har slengt seg med på trenden og bruker Tinder daglig. Det er delte meninger om effekten, så hvordan får man draget på Tinder?

Profilbildet på Tinder

I likhet med nettdating er profilbildet veldig viktig. På Tinder er det helt avgjørende. Fordi Tinder er basert på «liker» – «liker ikke» prinsippet, er profilbildet ditt det viktigste. Profilbildet ditt avgjør om albumbildene blir sjekket ut. Gjør de det, har du mer å selge inn deg selv med. Gjør derfor profilbildet til førsteprioritet. Velg et bildet du ser bra ut på. Det kan være en fordel om du går til en fotograf og gjør dette, du kan uansett bruke bildene i mange sammenhenger.

Albumbilder på Tinder

Fordi utseende/hvordan du fremstår har en betydning på Tinder, er albumet ditt veldig vesentlig. Hvis dette er bra nok har du en mulighet til å gi et mer helhetlig inntrykk av deg selv. I albumbildene bør du fokusere på å ha bilder av deg hvor du ser best mulig ut, dette kommer av alle brukerne blir litt objektive. De fleste laster opp minder gjennomtenkte bilder fra Facebook til Tinder når de velger albumbilder. Bildene de velger er ikke nødvendigvis de beste av dem selv og mange av bildene kunne vært av hvem som helst.

Typisk er «turer i skog og mark», festbilder eller bilder tatt på lang avstand i rare vinklet osv. Hvis profilbildet ditt er bra vil de klikke seg inn og kikke på de andre bildene også. Disse bildene må gi et godt inntrykk av hvordan du ser ut. Unngå bilder som er fra lang avstand og prøver å formidle en situasjon. Den som kikker på bildene dine vil være opptatt av utseende og kjekkhetsfaktor på Tinder. Du vil ikke selge inn deg selv ved å bruke bilder av intern humor med dine venner, eller den «ekstra lange toppturen» iført Bergansjakke tatt på 10 meters avstand.

Sende meldinger på Tinder

Når du sender melding bør du gjøre det med en gang du matcher med personen. Går det for lang tid, vil litt av spenningen avta, i verstefall kan personen blokkere deg. Du har mest interesse rett etter at dere matcher, så send en enkel melding med en gang.

I likhet med nettdating tror mange at komplimenter og ros vil sjarmere dine matcher. Mange skriver derfor ”over the top” komplimenter og roser jenta opp i skyene. På nettet hjelper det derfor å gjøre det motsatte, altså trigge nysgjerrighet, åpne spørsmål eller antagelser. Når du bruker Tinder og snakker med en match, liker personen deg allerede – den har tross alt trykket «liker». Det er derfor ikke nødvendig å imponere. Det viktigste er at du viser interesse og finner noe ut om den andre, få de til å overbevise deg om en date med dem isteden for motsatt.

Matching på Tinder

Mange opplever å få en god del matches på Tinder. Det er jo selvfølgelig veldig bra og gir flere muligheter til å få en date. Ulempen med å like for mange som liker deg tilbake, er at du ikke rekker å bli kjent med dem. En god huskeregel når du starter opp appen kan være å like 10-15 stykker om dagen. Hvis du da får 2-5 matches, kan du følge opp, ta nummer og be ut på date. Hundrevis av matches på Tinder betyr egentlig at du taper mange møter. Temperaturen mellom deg og den som matcher deg er høyest akkurat idé de ser at du matcher. Det hender også at det tar litt tid å få nummer gjennom meldinger, så prøv å ikke holde mer enn 3-5 samtaler samtidig. Bruker du også for lang tid på å svare, fordi du snakker med flere, mister du spenningen mellom de aktuelle jentene.

Avstand

Når du markerer maksgrensen for avstanden til de andre brukerne bør du prøve å ikke sette et for stort område, fordi dette vil kunne utsette et møte. Det er klart at du kan få flere som matcher med deg, men det betyr lite dersom avstanden avgjør at dere ikke kommer til å treffes i nærmeste fremtid. Fra du får nummeret eller avtaler et møte bør det ikke gå mer enn en uke. Grunnen til dette er fordi spenningen mellom dere må holdes varm inntil møtet. Går det for lang tid vedvarer ikke spenningen og interessen fra den andre parten dør ut. Dessuten er det mange andre brukere på appen også, som kanskje bor nærmere. Disse blir som regel prioritert først.

Bli med på kurs

 

Share Button

Kommentarer