Flørtekurs

This is pickup til Flørteskolen.no

Vi skifter navn!

This is pickup bytter navn og nettadresse. Du finner oss nå på flørteskolen.no. Den nye siden er lettere å bruke og har et variert tilbud av flørtekurs. Vi utvider kurstilbudene våres og tilbyr også kurs for jenter. Med en større variasjon av kurs og en mer brukervennlig side håper vi du vil besøke oss ofte. Vi håper du liker den nye siden og at du blir med oss videre som student!

Hva er nytt?

Profil
På vår nye side blir du student. Ved å melde deg opp som student gratis på Flørteskolen kan du delta på våre kurs og lære mer om sjekking og flørting. Som medlem og student får du rabatter og tilbud, samt artikler om flørting. I profilen din kan du dele sosial lenker og få kontakt med andre studenter. Denne mulighet er valgfri, men etter stor forespørsel fra våre elever, ser vi dette som en fin mulighet til å lære raskere og knytte nye kontakter.

Nettbutikk
Den nye siden er en nettbutikk. Dette betyr at du kan bestille og betale for kurs, coaching og produkter gjennom vår side. Du kan legge dine produkter i handlekurven og betal med kredittkort eller mastercard. For å melde deg på kurs, kjøper du derfor billett nederst i kursbeskrivelsen. Billetten blir sendt til den e-post når bestillingen er bekreftet og betalt hos oss.

Spørsmål

Ha spørsmål om den ny siden kan du sende oss en e-post til: post@florteskolen.no