sjekkekurs

Hvorfor ta et sjekkekurs

Noe av det aller viktigste vi kan lære oss er god kommunikasjon, spesielt overfor det motsatte kjønn. Vi liker å tenke at vi har god tid til å finne en partner og at det «kommer til å ordne seg». Dessverre faller mange utenfor i den sosiale sammenhengen og synes sjekking og flørting kan være vanskelig. Så hvorfor er det så viktig å lære sosialisering og sjekking på et sjekkekurs? La oss ta et eksempel:

Om vi lever et gjennomsnittlig langt liv, lever vi rundt 29000 dager. Dette høres mye ut og det er faktisk ganske så mange dager. Problemet er at vi i løpet av livet kun har en kort fase med «høy markedsverdi» på sjekkemarkedet. Er vi i tillegg dårlige på flørting og sjekking, synker vår markedsverdi enda mer. Bare se her:

Hvor mye tid har du?

Tidsrommet mellom 20-30 år regnes som vår mest attraktive og reproduktive fase. De betyr at vi har 3650 dager å rutte med. I løpet av disse 10 årene, har vi omtrent 520 helger å dra ut på byen. Kommer du ikke inn på utesteder på grunn av gjennomsnittlig 23-års aldersgrense i Norge, har du 364 helger. Mest sannsynlig kan du ikke dra ut hver helg fordi du må prioritere jobb, studier eller annet. La oss derfor si at du kan dra ut omtrent hver 3. helg. Da står du igjen med 121 helger på byen fra alderen 23-30 år. Hvor mange av disse helgene kommer du til å drikke deg for full, ha en dårlig kveld eller vært for nervøs til å prøve deg på noen? Vi liker å tenke at ting mest sannsynelig kommer til å ordne seg. I mange tilfeller vil det faktisk ordne seg etter hvert; men med tiden vi har til rådighet; har vi egentlig tid til å sløse bort noen muligheter og unngå et sjekkekurs?

Hva skal jeg med et sjekkekurs?

Når du har gjennomført et sjekkekurs hos oss, kommer du til å merke en forskjell. Du kommer til å få valg, og med disse valgene kan du selv velge. Dette høres kanskje rart ut, men hvis du ikke har valg, må du satse på å bli valgt. Men hva om ingen velger akkurat deg? Vårt sjekkekurs vil lære deg hvordan du skal skape muligheter og gripe disse mulighetene når du ser dem. Ettersom flere og flere tar sjekkekurs, er konkurransen hardere enn den har vært tidligere. Det blir stadig viktig å kunne skille seg ut og kunnskapen fra et sjekkekurs kan du bruke i alle sosiale sammenhenger. Med kunnskap fra et sjekkekurs vil du øke din sosiale verdi, bli respektert, fremstå mer interessant og attraktiv.

Hvem er sjekkekurs for? 

Vårt sjekkekurs er for alle som ønsker å bli flinkere til å sjekke og flørte. Det å bli flink til å sjekke handler om god kommunikasjon der vi både vi viser interesse og samtidig slipper å virke desperat. Enten du er gutt eller jente, har du muligheten til å lære deg dette. Sjekking for jenter vil fungere litt forskjellig fra sjekking for gutter, men det er flere likhetstegn enn det er ulikheter. Fra naturens side er mannen dominant og kvinnen underlegen i en flørt. Men hva om begge er sjenerte eller redde for å stikke seg ut? Da kan vårt sjekkekurs gi deg noen støttehjul til å hjelpe deg på vei.

Hva kan du lære på et sjekkekurs? 

Psykologien bak tiltrekning 

Når du deltar på vårt sjekkekurs vil du få kunnskap om psykologien bak tiltrekning og forståelsen av hvordan menn og kvinner tenker. Den teoretiske delen av et sjekkekurs lærer deg om taktikk og teknikker for sjekking på byen. Dette kan virke tilfeldig, men den sosiale dynamikken og hvordan vi fremstår er ikke tilfeldig. For mange er dette ubevisst og de vet ikke hvordan de fremstår. Med dette sjekkekurset vil du forstå hvordan du mer bevisst kan fremstå mer attraktiv. Vi vil vise deg konkrete teknikker for å eskalere situasjonen, holde på interessen og få den andre til å jage deg.

På vårt sjekkekurs tar vi for oss hvordan du går for kysset, bruker berøring, stemmen og personligheten for å fremstå best mulig. Vi har en enkel steg-for-steg modell som tar høyde for alt du måtte lure på. I denne modellen snakker vi om hva du skal gjøre før du drar på byen, hva du bør gjøre mens du er på byen og hva du bør gjøre i etterkant. Den nye taktikken, sammen med din nye forståelse av psykologien bak tiltrekning, vil gi deg en stor fordel på sjekkemarkedet. På vårt sjekkekurs vil du oppleve at mange av de tingene du har gjort tidligere, vil kunne fungere med en liten justering med hjelp av oss. Et sjekkekurs vil viser deg hvordan du gjør dette selvsikkert, slik at du blir en ekspert på sjekking.

Praksis på byen 

Det unike med å ta et sjekkekurs, er at du veldig raskt får implementert din nye kunnskap. Videre vil du ikke bare lære det teoretiske, men også sette kunnskapen ut i praksis. På et sjekkekurs vil du sammen med din coach implementere den nye kunnskapen nesten umiddelbart. Du vil på den måten ha teori og kunnskap friskt i minne når du implementerer og du vil derfor lære mye raskere. Før vi drar ut på byen tørrtrenes det også på kommunikasjonsteknikker og fremgangsmåter, slik at du er tryggere når du drar ut alene.

Våre sjekkekurs føler nøye kveldens rytme slik at du kan se det store bildet. Mange er oppttatt av å han den rette setningen å si, mens vi fokusere på en enkel modell som gir deg det rette perspektiv. Vi gir deg konkrete oppgaver på sjekkekurset ut ifra din målsetning som gjennomføres på byen. Med kunnskapen fra sjekkekurset justerer vil vi sammen justere dine ferdigheter og få det beste ut av din personlighet på byen.

Gratis oppfølging

Vi er opptatt av din utvikling og ønsker å se resultater hos alle deltagerene på sjekkekurs. Vi tilbyr derfor 1 hel time gratis oppfølging en måned etter vårt sjekkekurs. Fordi læring tar tid, er det viktig å jobbe strukturert med den nye kunnskapen etter kurset. Sjekkekurset gir deg all den kunnskapen du trenger og vi vil følge opp din innsats og veilede deg videre. Med oppfølging blir det også positivt press for deg til å jobbe selvstendig med dine mål. Denne gratis oppfølgningen har derfor gitt veldig gode resultater for alle våre elever.

Bli med på kurs

 

Share Button

Kommentarer