sex på første date

Sex på første date

Er det bedre å vente eller ha sex på første date? I noen tilfeller kan det være bra å vente til neste date, men i mange tilfeller kan dette være positivt med sex på første date. Sex på første date kan gi dere en sterkere tilknytning og det er større sannsynlighet for at hun ønsker å treffe deg igjen. Jenter skiller ut mer av stoffet oksytocin i kroppen enn menn, og enda mer etter sex. Dette er et stoff som enkelt forklart jobber for å ”ta vare på relasjoner”. Dette vil igjen føre til at hun føler seg mer tilknyttet deg. Husk alltid å respektere hennes grenser. Et nei er et nei, med mindre hun sier ”kanskje”. Husk at du aldri går over grensen og alltid lytter til hvor hennes grenser går.

Før du går på daten

Sørg for at det ser ryddig og bra ut hjemme før du går på daten. Tar du med jenta hjem og hun ikke synes det ser bra ut, vil hun letter føle seg ukomfortabel og i verste minimere sjansene for sex. Vær særlig nøye med badet og at toalettet er rent, og rydd vekk skittentøy, rot og annet som kan distrahere situasjonen. Kjøp gjerne inn noe du kan by henne på, slik som snacks eller annet å spise eller drikke. Det trenger absolutt ikke være et stort måltid eller dyr champagne. Alkohol er heller ikke en nødvendighet, men et glass kan lette litt på stemningen.

Møtested

Legg daten til et sted nære ditt eller hennes bosted. Er du nærme der du bor, vil logistikken gjøre det lettere for deg å ta henne med hjem og eskalere situasjonen videre der. Dette kan høres kynisk ut, men jo lenger unna henne eller deg dere er, dess mindre er sannsynligheten for sex. Videre vil det være lurt å finne et bord til dere, møte henne ved døren for å kunne gi henne en klem og følge henne til bordet. Ved å gjøre dette, vil du virke ledene og etablere deg selv som pådriver i situasjonen. Selve møte på kafeen eller puben dere møtes, trenger ikke vare mer enn 30-40 minutter. En smaltalksamtale dør lett ut, med mindre man er veldig dreven på det. Foreslå derfor at dere kan gå en tur, reis deg opp og led situasjonen. Ved å handle med kroppsspråket, er det mindre sannsynlig at hun vil foreslå at dere blir sittende.

Ta henne med hjem

Gå gjerne en liten runde først hvor du får muligheten til å tulle litt med henne, kanskje smådytte litt og tease. Turen trenger ikke vare veldig lenge, siden dette kun er for å skifte sted. Ved å gå en tur, vil hun føle at du har tilbrakt mer tid sammen med henne og eskaleringen kan gå raskere. Led turen mot der du bor og fortsett med å holde samtalen mens du åpner døren inn til leiligheten. Ved å gjøre dette hele veien til dere er inne hos deg, rekker hun ikke å rasjonalisere at ”vi burde ikke gjøre dette på første date”. Når du kommer inn, viser du henne leiligheten, tilbyr henne noe å drikke eller å spise slik at jenta ikke blir stående tomhendt. 

Eskalering

For å eskalere situasjonen er det vesentlig å fortsette den fysiske prosessen av eskaleringen. Du kan sette på en film eller vise henne noe morsomt på YouTube, dette kan også være lurt å gjøre på soverommet. Pass også på at det ikke er noen stoler på soverommet, slik at dere blir tvunget til å sitte på sengen. Sitter dere i stuen, reis deg opp ta hånden hennes og led hun inn til soverommet. Når dere sitter ved siden av hverandre kan du begynne å massere henne lett ved å start med hendene og fortsette med nakken og skuldre. Særlig nakken har mange erogene soner og hun vil sakte men sikkert bli mer og mer tent. Etter du har massert henne kan du gå inn for kysset. Eskaler videre, fortsett å masser nakken, kyss henne på halsen og sug eller bit på øreflippen hennes. Dette vil tenne henne mer og hun vil kanskje til og med eskalere videre på deg. Dersom hun ikke gjør det, fortsett med det du gjør, stryk hånda over brystet hennes og ned mot magen og hoften.

Ikke stopp opp hånden på brystet første gang, men la henne bli vant til at hånden går over brystene noen ganger først. Da vil hun ikke stoppe deg, fordi idet hun skal til å stoppe deg, har du allerede sluttet med det hun skal si fra om. Eskaler mer og mer mot de erogene sonene og ta på hverandre utenpå klærne før dere tar av et og et plagg til dere begge er nakne på sengen. Husk to steg fram og et tilbake, da vil hun bli mer komfortabel og mest tent. Husk at jenter liker nærhet etter sex, så ikke sprett opp og gjøre noe annet rett etterpå.

Bli med på kurs

 

Share Button

Kommentarer