Parfyme på date

Hvordan bruke parfyme på date

Når vi dater er det viktig med god hygiene. Det er en selvfølge for mange, er det lett å glemme detaljene når vi forbereder oss til daten. Selv om du ikke ønsker å pynte deg for mye, slik at motparten synes du virker needy, er det greit å lage seg noen gode rutiner før en date. Her kommer noen tips hvordan du kan forberede deg.

Lag en liste

Lag deg en liste over de produktene du bruker. Hvis du bruker mange produkter som du kjøper på forskjellige butikker, kan det være greit å ha en oversikt over hva de heter. Det er lett å bli stående i butikken og klø seg litt i hode. «Hvor mye har jeg igjen av den parfymen?» Ha listen skrevet ned på din telefon eller et fast sted, så du hele tiden har oversikten.

Valg av parfyme 

Å velge seg en parfyme kan være vanskelig. Det finnes veldig mye å velge i og det er ikke alltid lett å finne en som passer. Det kan være lurt å ta med seg noen prøver før du velger en parfyme. Hvis du har kjøpt en parfyme, må du bruke den lenge og det er dumt om den ikke skulle passe for deg. Ta med deg noen prøver fra butikken og test hvilke du liker ove tid.

Hør gjerne med venner av det motsatte kjønn om hva de tenker. Vi kan ha en oppfatning av en lukt selv, mens andre synes noe helt annet. Når du har bestemt deg, kan du kjøpe en parfyme på nett fordi du nå vet hvilke som passer for deg. Et tips kan være å bruke nettsiden Nordicfeel. Her finner du parfyme fra Versace parfyme for damer og menn.

Med en god parfyme ønsker du å stimulere luktesansene til det motsatte kjønn, slik at gjør det mer attraktiv i deres øyne. Selv om vi blir tiltrukket av det vi ser, er vår kroppslukt og parfyme en viktig del av opplevelsen andre har av oss.

Hvordan bruke parfymen

Parfymen bør være noe som andre legger merke til ved deg, men ikke henger seg opp i. Det er derfor viktig at du tar på korrekt mengde. Om du skal ut på byen, er det ok å overdrive litt da mye av lukten forsvinner før du skal dra ut. Vi er ofte på forspill og bruker mer tid på å forflytte oss. Over tid forsvinner derfor en del av dem parfymen du tok på hjemme.

Når du skal ut på en date, bør du bruke nok parfyme, men ikke overdrive da mye av parfymen sitter i lenger. Det holder med en liten sprut på hver side av halsen og på innsiden av håndleddene før du går til daten. Når du gir en klem eller har mer kroppskontakt med din date, ønsker du ikke at parfymen skal ta all fokus. Hvis du føler at mye av parfymen har forsvunnet i løpet av daten, kan du ta med deg parfymen eller en av testene du fikk på butikken. På den måten lukter du god gjennom hele møtet.  Lykke til!

 

Share Button

Kommentarer