kysse

Hvordan kysse jenter

Hvordan du går for kysset er en viktig del av sjekking og flørting. Mange gutter nøler når de skal kysse, ofte fordi de er usikre på om jenta er interessert nok. Gutter har lett for å bli nervøse når det kommer til det første kysset og det riktige tidspunktet. Det blir ofte forventet av jenta at gutten skal ta initiativet, men når skal vi gjøre dette? Her er en liten guide til når og hvordan du skal kysse en jente.

Er hun interessert?

For å vite om du har grønt lys til å gå for kysset bør du ha fått noen tegn på interesse fra jenta. Typiske tegn på interesse fra jenta kan være at hun smiler til deg, spør om du er i et forhold, fortsetter samtalen om du blir stille eller fikler med håret sitt mens dere prater. Får du flere forskjellige tegn som dette, er interessen som regel stor nok fra hennes side til at du kan kysse henne. Det finnes mange mindre tegn på at jenter er interessert, men hvis du hele tiden kikker etter dette, vil det distrahere deg fra samtalen. Se heller etter de store trekkene som smil, blikk og interesse for det du sier. I det lange løp er det du som skal skape nok interesse rundt deg selv og ikke hun som skal gi deg tillatelse. Enkelt og greit.

Hvordan starte å kysse

Når du starter et kyss trenger du ikke overfalle henne. Det er lite tennende og du viser at du ikke vet hva du driver med. Bruk leppene til å kysse med de første 20–30 sekundene før du begynner med et eventuelt tungekyss. Jenter klager ofte på at gutter prøver å stikker tunga ned i halsen på dem. Jenter liker at du kysser dem rolig, men bestemt. Kyssing er en måte å skape komfort og tillit. Tenk at du skal kysse henne på en slik måte at hun føler seg komfortabel nok til mer fysisk kontakt senere, så ikke gjør det ukomfortabelt ved å bli for ivrig med en gang.

Feil menn gjør når de kysser jenter

  • For aggressivt: De starter kysset med å overfalle jenta med for mye tunge. Det er lite tiltrekkende for jenter og det ødelegger stemningen for mer kyssing senere. For å skape stemning for mer kyssing, er det greit at det er du som avslutter kysset først. For å gi henne lyst til å kysse deg mer kan du senere avbryte kysset og si: «Vi må stoppe». Dette er en fin indikator på at du har kontrollen og styrer showet. La henne få lyst på mer og ikke gi henne alt med en gang.
  • Lite variasjon: Noe mange dessverre gjør er å kysse på en kjedelig måte uten å variere. De bruker tunga som en klokkeviser inne i munnen på jenta, noe de fleste misliker. Varier kyssingen med alt ifra små lette kyss til dype og lange kyss. Hensikten med dette er at kyssene ikke skal være for forutsigbare.
  • Kysser med øynene åpne: Det er ikke noe gøy å se den du kysser stirre med åpne øyne under kysset, så ikke gjør det du heller. Jenter synes kyssing er romantisk og du bør derfor fokusere på det samme selv.

Metoder for å lede til kysset

1. Bruk blikket

Dette er egentlig mer seksuell spenning enn en teknikk, men det fungerer. Blikket er veldig fint å bruke om det oppstår en stillhet og du allerede har fått minst tre tegn på interesse fra henne. Hold øyekontakt og se rolig ned på munnen hennes og opp igjen. Hvis du gjør dette mens du nærmer deg henne med ansiktet ditt, oppstår det en spenning før du går for kysset.

2. Spontant kyss

Når du snakker med en jente og merker at dere begynner å få god kjemi, avbryt henne og si «Jeg må bare spørre deg om noe, er du en spontan person?» Svarer hun ja, kyss henne. Sier hun nei eller vet ikke, responder med «det er jeg» og kyss henne. Er kjemien på plass så kommer hun til å godta det. Du gjør hele situasjonen litt humoristisk og det vil hjelpe deg til eskalere situasjonen.

3. Kyssefikseren 

Når flørtingen er gjensidig, ved at hun stiller spørsmål, smiler og det er god stemning, kan du ta tak i armene hennes og plassere de rundt nakken din. Enten dere sitter ved siden av hverandre eller står et sted og prater, så skal ikke dette være et problem. Om dere sitter ovenfor hverandre og ikke har muligheten til det, rekk henne hånden din og si «bli med her». Etter du har fått henne med et sted hvor dere har mulighet til å stå eller sitte ved siden av hverandre, plasserer hendene dine rundt hoftene hennes og be henne komme nærmere før du spør: «Er du en god kysser?»

Legg merke til hvordan hun reagerer før du gjør noe. Sier hun «sånn passe» eller «kjempeflink» så svarer du ved å si «vi får se, kom her» og gå for kysset. Sier hun «nei» eller «jeg vet ikke», svarer du enkelt med å si «det tror jeg ikke noe på, la oss finne det ut» og gå for kysset. Noen jenter er veldig sjenerte og tør ikke ta initiativ, derfor er det viktig å huske at det er din rolle å være den som eskalerer. Husk også at dette er teknikker – du må gjøre det lekent med innlevelse for at det skal fungere.

Lær mer!

 

Share Button

Kommentarer